E-liquid

E-liquid is een vloeistof voor de elektrische sigaret. Met deze vloeistof kunt u de esigaret bijvullen en zo weer heerlijk verder dampen. Er zijn zeer veel smaken beschikbaar het is moeilijk om te zeggen welke smaak jij het lekkerst vind dat is een kwestie van proberen. Ook worden de vloeistoffen geleverd in verschillende nicotine gehalten namelijk 0 mg per ml (nicotine vrij) tot en met 20 mg per ml (te vergelijken met zware shag). Momenteel zijn er vele merken e-liquids op de markt, echter niet alle fabrikanten houden zich even goed aan de regels als het aankomt op het produceren van een kwalitatief product. Het is dus raadzaam om alvorens je een aankoop doet wat vooronderzoek te plegen.

Millers-Best-Bam-Buddhapest-bottle

Welke merk e-liquid is goed?

Er zijn vele aanbieders en merken e-liquids op de markt maar welke zijn nou de betrouwbare en goede merken? Mijn ervaring is toch het beste bij de e-liquids van Millers. Dit zijn hoogwaardige e-liquids van Nederlandse bodem. De Millers juice heeft 2 lijnen namelijk de gold line en de silver line beide lijnen zijn in vele smaken beschikbaar. Het is ook mogelijk om deze millers juice te mixen tot een eigen smaak dit kan door simpel weg een vul fles aan te schaffen en je 2 favoriete smaken hierin te mixen. Er zijn nog meer merken op de markt die erg goed zijn zoals de e-liquids Bookwill. 

De inhoud van e-liquid

Millers-e-liquid-bottles1

De e-liquid vloeistof bestaat uit de 2 stoffen: plantaardige glycerine en Propyleen glycol en natuurlijk de smaakstoffen die zorgen voor de heerlijke aroma’s. De lekkerste smaken ontstaan door de juiste verhouding tussen deze vloeistoffen te gebruiken. Uiteraard blijft het altijd een persoonlijke smaakervaring iedereen ervaart dit anders. Bekijk voor een groot assortiment aan e-liquids even de webshop van esigaret-shop.nl en bekijk hier de e-liquids die in het assortiment staan.